Schilderijen Jany

Een vriendin uit de kerk vroeg me of ik haar schilderijen wilde fotograferen. Ik stemde er mee in en een paar weken terug kreeg ik de eerste schilderijen en schilderijen op plexiglas binnen.

Aangezien ik geen lege ruimte heb, maakte ik, op de dagen dat er zo min mogelijk mensen in huis waren, een soort studiootje van stoelen en lakens in de keuken. Redelijk snel realiseerde ik me dat dit niet makkelijk ging worden. Gelukkig heb je tegenwoordig internet, wat een echte hulp is wanneer je dit soort dingen voor het eerst doet. Zo ontdekte ik dat je reflecties kan laten verdwijnen door bijvoorbeeld een zwart laken voor de spullen te houden die je in het schilderij gereflecteerd ziet. Ook kwam ik er achter dat het helemaal niet zo verkeerd is om op een bewolkte dag schilderijen buiten te fotograferen. Zeker schilderijen met veel zwart. Al met al was het een absolute leerzame en leuke ervaring.

Vind je de schilderijen ook zo mooi? Kijk dan op www.colorsofgod.nl voor meer van haar werken of volg Jany's Colorsofgod op Facebook.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.